חיובית לקורונה מתאריך 04.08

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/08/2023 | 16:04 | מאת: אלה

שלום רב ד"ר, חזרתי מאיטליה ב04.08 והוחנתי כחיובית לקורונה. ביצעתי בדיקה לאחר 5 ימים, ב-08.08 ואני עדין חיובית לקורונה. היום כבר היום השישי 09.08 ואני עדיין בבידוד . שאלותיי:1. תוך כמה זמן מההדבקה אני כבר לא מדבקת? ( ידוע לי דאני יכולה חהיות חיובית עטד שבועיים) .2. איבדתי תחושת טעם וריח. תוך כמה זמן בערך יחזרו הטעם והריח? . תודה

שלום אלה, 1. לאחר שתי בדיקות שליליות שתבוצענה כהלכה בשני ימים עוקבים- סביר שאת כבר לא תהי מדבקת. 2. אובדן חוש הטעם והריח המלווה את המחלה עשוי להמשך ימים, שבועות ואף חודשים. הרבה בריאות אפי

09/08/2023 | 16:44 | מאת: אלה

תודה ד"ר. השאלה מתי אני צריכה לעשות את הבדיקות הנוספות? עשיתי ביום החמישי בתאריך 08.08. הבנתי שאני יכולה חהישאר חיובית גם עטד שבועיים בגלל רמת הנוגדנים. האם נכון?

שלום אלה, את יכולה לבצע בדיקה כל יום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה