קורונה ואנטיביוטיקנה ניתן לקחת?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/08/2023 | 14:06 | מאת: אסתר

שלום רב , עקב שיעול,עשיתי בדיקת קורונה ביום שישי, יצאה חיובית. השיעול היה ביום הראשון בלבד. ולאחר מכן לא היו שום תסמינים!! ייתכן ואצטרך לקבל אנטיביוטיקה עקב עקירת שן ביום שלישי/רביעי. האם זה בסדר לקבל אנטיביוטיקה מוקסיפן 875? להבנתי, היום אין הנחיה לבידוד גם למאומתים.רק להשתדל "להתבודד" 5 ימים. וזה מה שאני עושה. גזרתי על עצמי בידוד

שלום אסתר, במידת הצורך, ניתן לקחת 'מוקסיפן' בזמן תחלואה ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה