בדיקה שלילית אך סובל מתסימינים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/07/2023 | 19:06 | מאת: תומר

חליתי בקורונה לפני שבוע עם תסמינים של תשישות שיעול וקוצר נשימה ללא חום . היום שבוע אחרי שלילי בבדיקות אך עדיין סובל מתשישות וקוצר נשימה יכול להיות התפתחות של מחלה קשה למרות היותי שלילי או שזה תופעות לונג קוביד.. בבדיקה במרפאה סטורציה 100 ומדדים תקינים

שלום תומר, זה יכול להיות שזה (התשישות וקוצר הנשימה) ביטוי להמשך המחלה. הרבה בריאות אפי

29/07/2023 | 10:11 | מאת: תומר

סליחה אבל לא הבנתי את תשובתך.. יכול להיות שגם אחרי שאני יוצא שלילי בבדיקות לקורונה אני עדיין אסבול מאותם תסמינים ? ואם כן מתי זה אמור לעבור ?

שלום תומר, תסמינים הקשורים למחלת ה'קורונה' יכולים להמשך גם אחרי שבדיקות ה'קורונה' יוצאות שליליות. חלקם חולפים כעבור מספר ימים, חלקם- אחרי מספר שבועות וחלקם עלולים להמשך גם מספר חודשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה