בריין פוג בלתי נגמר כבר שנה אחרי הקורונה - האם קשור לתאי פיטום?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/05/2023 | 13:59 | מאת: תאי פיטום

שלום דוקטור. בן 33. פעיל, בריא חוץ מדבר אחד - לונג קוביד. שנה מאז הקורונה ויום יום יש לי בריין פוג. לא היה לפני זה אפילו קצת. ניסיתי כל כך הרבה דברים ושינויים ותוספים - וכלום, שום דבר לא עזר לי עד עכשיו. נחשפתי לתיאוריה ועדויות בנוגע לאפשרות להפרעה/מחלה של תאי הפיטום. תסמונת שפעול תאי הפיטום. משהו כזה. מה ששמתי לב בשנה הזאת היא שאכילה גורמת להחמרה משמעותית בבריין פוג. אבל גם הרבה שעות אחרי אכילה לפעמים יש בעיות. הכי גרוע זה אחרי אכילה. אז חשבתי אולי יש לי תגובה אלרגית בגוף. משהו שקשור לתאי פיטום ו/או לשחרור היסטמינים או אי-סבילנות להיסטמין. משהו בכיוון הזה. אציין שחוץ מבריין פוג אין לי שום תסמין. מערכת העיכול מרגיש שמתפקדת מעולה בלי שום בעיה מאז ומעולם. זה פשוט בריין פוג קשה מאוד ובלתי-נגמר יום-יום. הדבר היחיד שאולי יש לי (אבל זה מלפני הקורונה) זה קצת נמלול בשעות הלילה. אבל בריין פוג זאת ה-בעיה. איך אני בודק את זה? האם זה נשמע לך קשור לתאי פיטום/היסטמין? תודה רבה רבה מראש!

שלום, הנושא לא מוכר לי מספיק כדי לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה