תרופה לקורונה פקסלוויד איך משיגים בסופ"ש

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/04/2023 | 02:08 | מאת: מירי

שלום , הייתי חולה בקורונה וככל הנראה הדבקתי גם את אמא שלי בת 85 . הבנתי שצריך רק בדיקת קורונה מוסדית כדי לאשר את התרופה איך משיגים את התרופה ביום שישי או שבת אני מאוד מודאגת . בנוסף אמא מקבלת תרופות ללחץ דם כגון ווקטור ( וולסרטן) עוד תקופה ללחץ דם (שכחתי את השם ) וקרדילוק .האם מותר עם פקסלוויד המון תודה!

שלום מירי, 1. אני מציע לך להפנות את שאלתך הראשונה ישירות למשרד הבריאות. 2. על אינטראקציות אפשריות (או על העדר כאלו) בין 'פאקסלוויד' לבין תרופות אחרות תוכלי לקרוא באתרים רבים, למשל- https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/antivirals-including-antibody-products/ritonavir-boosted-nirmatrelvir--paxlovid-/paxlovid-drug-drug-interactions/ הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה