צרידות חזקה יצא חיובי לאומיקרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/02/2022 | 16:30 | מאת: צרידות חזקה יצא חיובי לאומיקרון

28/1/22 הרגשתי כמו שפעת מנוזלת מצוננת מאוד למחרת הבן שלי הביא לי בדיקת אנטיגן יצא 2 קווים אדומים שזה חיובי ביומיים הראשונים לקחתי דקסמול סינוס לבוקר ודקסמול סינוס לערב אין חום אין שיעולים ואין כאבי שרירים יש רק צרידות חזקה מאוד אני אלרגית בנוסף סובלת מאף סתום במשך זמן ממושך עם טיפות אוטריוין שבלי זה אין לי חמצן לא יכולה לנשום מהאף הייתי אצל רופא מומחה לאלרגיה נתן לי איזה כדור לאלרגיה שלא עזר עכשיו רוצה בנתיים עד שאני יעשה בדיקת משטח אף ומשטח נוסף לחיידקים רציתי לשאול אותך עם רקע כמו שלי מה עלי לקחת בשביל הצרידות והאם אני יכולה ללכת לעבודה אחרי 7 ימים אני בת 71 עובדת פעמיים בשבוע ומאוד נחוצה בעבודה

שלום, 1. נסי להפנות את שאלתך בנוגע לטיפול בצרידות לפורום של רופא/ת א.א.ג. 2. את שאלתך בנושא מועד יציאתך מהבידוד / הליכה לעבודה עלייך להפנות ישירות ל'קו החם' של משרד הבריאות בנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה