בדיקה מוסדית לעומת ביתית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/02/2022 | 18:17 | מאת: רון

אתמול נודע לי שבאתי במגע עם חולה במוצאי שבת והיום עשיתי בדיקה מוסדית במד"א ויצאתי שלילי. לאחר מכן בבית במהלך היום יצאו לי 3 בדיקות חיוביות בלבד.(בני המשפחה השתמשו באותן בדיקות ויצאו שליליים). האם יכול להיות שיצאתי שלילי בבדיקה מוסדית ומיד לאחר מכן חיובי בבדיקה הביתית? כמו כן יש לי שיעול יבש,כאב גרון,כאב ראש וקצת חום. האם יש שוני בין בדיקה מהירה ביתית למוסדות פרט למי שמבצע את הבדיקה? תודה מראש , רון

01/02/2022 | 19:35 | מאת: רון

ושאלה נוספת: האם יש סיכוי שלמרות הכל זה צינון? או שזה לא סביר?

שלום רון, בהחלט יכול להיות שיצאת שלילי ל'קורונה' בבדיקה המוסדית ומיד לאחר מכן חיובי בבדיקה הביתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה