בדיקה לפני טיפול רפואי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/01/2022 | 20:47 | מאת: אוקסנה

שלום. הבן שלי אמור לעבור טיפולי שיניים בהרדמה מלאה. הוא היה חיובי ב 15/1 ומאז עברו שבועיים. במכתב אסותא דורשים תו ירוק או בדיקה, והיום התקשרו ואמרו שהם דורשים אנטיגן מכולם. אמרתי להם שהוא לא יכול לעשות אנטיגן כי אולי יצא חיובי, ואני לא יכולה לדחות טיפול. גם ככה מכבי דוחים את הטיפולים כבר שנה שלמה. האם זה תקין? יש לי מה לעשות עם זה? תודה

שלום אוקסנה, הוא יכול לעשות בדיקת אנטיגן, ורוב הסיכויים שהיא תצא שלילית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה