בקשר לתסמיני אומיקרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

27/01/2022 | 23:05 | מאת: יניב

עניין זה מעט מטריד את מנוחתי . בשלישי בחצות הרגשתי תסמינים ואני חיובי. 12 שעות לפני זה אכלתי במקום סגור ואני חושד שאולי משם נדבקתי. האם יתכן שאחרי 12 שעות מתקופת הדגירה( שנחשפתי לחולה) כבר החלו תסימינים או שאין סיכוי כזה? והאם בבדיקה הם יכולים לדעת מתי( באיזה שעה ) הנגיף נכנס לגוף שלי ( כמה זמן המחלה נכנסה לגוף שלי מתי נדבקתי) או שאין דבר כזה?.. תודה

28/01/2022 | 09:06 | מאת: חן

יש לך קורונה.

28/01/2022 | 09:56 | מאת: יניב

אציין שאני לא מחוסן

שלום יניב, 1. אין זה סביר שבתוך 12 שעות ממועד ההדבקה בנגיף ה'קורונה' כבר יופיעו תסמינים. 2. אינני מכיר בדיקת מעבדה שיכולה לקבוע את שעת ההדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה