פוסט קורונה לאחר אומיקרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/01/2022 | 23:08 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אז לפני שבועיים חליתי בקורונה בהתחלה לא הרגשתי כלום מלבד יום אחד שהיה לי צינון מאוד חזק. אבל כמה ימים לאחר ההחלמה התחיל אצלי שיעולים(לפני לא היו) וזה לא עובר. זה גם קצת לא נעים להשתעל ככה במיוחד שכרגע כל שיעול כולם מסתכלים וחושבים שאני חולה. הרופא משפחה אחרי ביקור טלפוני רשם לי קוד אקמול וטען שזה אמור לעזור. אני לוקח את זה כבר שלושה ימים וזה לא ממש עוזר. אשמח לעצה מה לעשות תודההה

שלום אדם, אני חושש שאין לי המלצה טובה עבורך בנוגע לטיפול בשיעול המתמשך. נסה להפנות את שאלתך לרופא/ה מומחה/ית למחלות ריאה. הרבה בריאות אפי

25/01/2022 | 16:07 | מאת: חני

שמעתי היום מרופא שמי שמחוסן מוגן כנראה מלונג קוביד.

25/01/2022 | 17:48 | מאת: אדם

אני מחוסן בשלושה חיסונים ונדבקתי(מהחיסון השלישי עבר לי רק 4 חודשים) והנה יש לי "לונג קוביד". אין כללים

25/01/2022 | 19:04 | מאת: אחת

בתור מומחית לשיעולים... הרבה פעמים יש שיעול גם כשמחלימים.. כמו רפלקס כזה... ויש סירופ לשיעול יש שיעו יבש ויעול לא יבש.. אפשר להתייעץ עם רוקח. והכי ממליצה לך זה דבש

29/01/2022 | 17:27 | מאת: זיסי

עש בכללית סירופ מעולה שנקרא ריסיל. מצוין מנטרל שיעול

מנהל פורום וירוס הקורונה