התאפקויות וגמילה - עזרה

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

22/04/2023 | 23:29 | מאת: אימא מודאגת

הבת שלי בת 3.3 חודשים, התחלתי גמילה לפני חודש.היא מאוד אוהבת את הרעיון של התחתונים והלך ממש טוב. בהתחלה הייתה מתאפקת שעות עג שעושה ואז זה השתחרר. לצערי לפני שבוע עברה התעללות במעון ובימים האחרונים חזרנו להתאפקויות. היום בקושי שתתה עשתה רק פעם אחת בסיר וזה ממש מדאיג אותי. מה עושים , האם התאפקויות כאלה עלולות לגרום נזק בריאותי? היא גם לא רוצה חיתול. אשמח לעזרה.

22/04/2023 | 23:34 | מאת: אמא מודאגת המשך**

מתקנת את עצמי עשתה פעמיים בסיר פיפי. גם לא שתתה הרבה היום.

הי אמא מודאגת, קראתי את דברייך בעצב רב. ילדים לא צריכים לעבור התעללות בגן. זה איום ונורא. מכיוון שאת מתארת מקרה מאוד יוצא דופן וקיצוני, אז רק לאחר שאשמע פרטים נוספים חשובים ורלוונטיים, אוכל לענות לך ולעזור באופן אחראי ומיקצועי. מה קרה בגן? מה קורה איתה עכשיו? - אני מניחה שהוצאתם אותה מהגן, כל השגרה שלה התערערה, וניתן להבין שהיא חווה הרבה מאוד טלטולים ושינויים. לשם התחלה, אני מציעה שתלכי לרופא הילדים שלה, שיבדוק אותה ויוודא שהכל בסדר. אם הרגרסיה לא תעצר אז אני ממליצה על הדרכה הורית כדי שתקבלו כלים לעזור לה. בברכה, איילת אפשטיין - הדרכת הורים ויעוץ זוגי, יעוץ שינה וגמילה, 052-8575311

מנהל פורום גמילה מחיתולים