גמילה מחיתול לילד בן 2.8 מחודש ספטמבר

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

28/11/2022 | 09:17 | מאת: שרה

התחלנו את הגמילה ואין בעיה או חרדה מאסלה הוא מסרב לשבת בסיר אבל אחרי חודשים הוא לא מבקש ללכת לשירותים רק אם אני מציעה ולפעמים לא מסכים את הקקי הוא עשה רק כמה פעמים באסלה הוא הולך לפינה בבית ועשה שם קקי אני לא החזרתי חיתול אבל לפעמים עם חיתול גמילה מה אפשר לעשות

הי שרה, נראה שהבן שלך נגמל בהצלחה רבה, אבל בוחר לעשות קקי בבגדים. אשמח לפרטים נוספים: 1. באילו מצבים את מחזירה לו חיתול גמילה? ולמה דווקא אז? 2. איך הוא בגן? אם הוא בגן עד שעות אחר הצהריים - האם גם שם הוא הולך לשירותים רק כשמציעים לו או שבגן הוא הולך כשהוא מחליט? 3. מתי התחלתם את תהליך הגמילה? כמה חודשים אתם כבר בתוך זה? מחכה לתשובתך, איילת אפשטיין - יועצת זוגית ומנחת הורים, יועצת שינה וגמילה. 052-8575311

מנהל פורום גמילה מחיתולים