הילדה מתאפקת מפיפי הרבה

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

05/06/2021 | 10:02 | מאת: אמא לתאומים

שלום, בתי עוד שבועיים תיהיה בת 3 היא כבר בלי חיתולים ,יושבת יפה באסלה אבל מסרבת לעשות פיפי בשרותים . מתאפקת הרבה שעות .למה? איך אני יכולה לעזור לה

הי אמא יקרה, מדברייך אני מבינה שהילדה שלך נגמלה יפה, היא בלי חיתולים ועושה את הצרכים שלה בשירותים. זה נהדר לכשעצמו. כדאי לזכור, שלכל אחד יש קצב משלו של עשיית צרכים. יש אנשים שהולכים לשירותים בדחיפות גבוהה יותר ויש כאלה שהולכים בדחיפות נמוכה. זה בולט יותר עם קקי, שיש אנשים שעושים כמה פעמים ביום ויש אנשים שעושים פעם ביום או יומיים, אבל זה קיים גם בפיפי. אני מציעה שתשאלי את רופא הילדים ותוודאי שאין בעיה רפואית ושהכל בסדר. אני מניחה שהרופא ירגיע אותך ואם הכל בסדר אני ממליצה לך להניח לה. במשך הזמן, וכשלא תרגיש לחץ מצידך (לחץ כזה יכול לגרום לה להמשיך להתאפק עוד יותר) יש סיכוי שהיא תפסיק להתאפק ותלך לשירותים לעיתים קרובות יותר. מה דעתך? בהצלחה, איילת אפשטיין - מנחת הורים, יועצת שינה וגמילה. https://www.facebook.com/ayelet.epstein.3/

מנהל פורום גמילה מחיתולים