גמילה לפעוטה בת שנה ו10 חודשים

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

03/06/2021 | 10:17 | מאת: מןר

שלום וברכה! לבת שלי קניתי סיר ואחרי 3 ימים החלטתי להציע לה לעשות בו ולנסות היות וכל פעם שהיא ראתה את האחים שלה הולכים לשרותים כדי להתפנות היא משכה את עצמה לשם כי גם לה "יש" להתפנות. ז"א שהבינה לבד שבשירותים עושים ילדים גדולים. כעת כבר כמעט חודש שלם שהיא עושה קקי רק בסיר ואפילו במעון המטפלת מספרת שהיא כמעט ולא מחליפה לה טיטולים עם קקי ניסיתי בבית לשים לה תחתון ויש לה פיספוסים אבל קקי היא לא מפספסת בכלל ואפילו מתקופפת לי שאני ינקה לה אחרי שהיא עושה השאלה שלי אם אני ימשיך איתה וילבש לה תחתונים להמשך הגמילה או שנעזוב את זה? תודה רבה מראש

הי ברכה, הבת שלך מראה סימני בשלות ומוכנות לגמילה – היא שולטת כבר בקקי, ולכן יש סיכוי גבוה שבקרוב מאוד תרכוש שליטה גם בפיפי. זה עניין של אימון וזמן, ולכן נראה לי הגיוני ומותאם להמשיך איתה בקצב שלה. פספוסים אינם מעידים על כך שהיא לא מוכנה אלא על כך שהיא עדיין בתהליך למידה. בהצלחה, והמשך תהליך גמילה קל, מהיר ומוצלח. איילת אפשטיין - מדריכת הורים, יועצת שינה וגמילה. https://www.facebook.com/ayelet.epstein.3/

מנהל פורום גמילה מחיתולים