גמילה מחיתול - קקי בחיתול

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

06/08/2019 | 09:14 | מאת: טל

שלום רב, בנותיים התאומות בנות 3.2 גמולות מחיתולי במשך היום למעט קקי. הן מבקשות לעשות קקי בחיתול - לא מוכנות בשירותים. ניסינו להציע להן לעשות קקי בחיתול בשירותים אך הן לא מוכנות. אודה להצעתכם. תודה.

12/08/2019 | 12:52 | מאת: דנה מצר

היי טל, גמילה מקקי אצל המון ילדים שונה מגמילה מפיפי. כשהם עושים קקי בחיתול הם מרגישים אותו צמוד לגוף שלהם, חלק מהילדים אף בטוחים שהוא חלק מגופם והפרידה מהקקי בגמילה מחיתולים לפעמים קשה. חסר לי קצת מידע בנוגע לבנות שלך כדי לתת לך תשובה מלאה. מתי הם נגמלו מפיפי? איך התנהלה הגמילה? האם בכלל לא עשו בקקי בסיר/שירותים? למה את מתכוונת כשאת כותבת ניסינו? כמה עניין יש סביב הקקי בבית?

מנהל פורום גמילה מחיתולים