מתי כדאי להוריד את החיתול גם בלילה?

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

05/08/2019 | 13:42 | מאת: עירית

בני נגמל מחיתול במשך היום לפני שבוע ומאז קם כל בוקר עם חיתול יבש. האם כדאי כבר להוריד את החיתול בלילה?

05/08/2019 | 18:22 | מאת: דנה מצר

היי עירי

05/08/2019 | 18:30 | מאת: דנה מצר

היי עירית, אני בדר"כ ממליצה להוריד חיתול בלילה כשיש 3-4 בקרים רצופים שהילד קם יבש. לפי מה שאת כותבת הוא כבר שבוע קם יבש את בהחלט יכולה להוריד לו. לצפות שיכול מאוד להיות שיהיו בריחות - חלק מהתהליך. ממליצה לך לשים במיטה: מגן מזרון עליו סדין, על הסדין עוד מגן מזרון ועליו סדין. והיה ויהיה לילה שיפספס תוך דקה את מורידה סט ראשן ויש לך סט מוכן. בהצלחה דנה

מנהל פורום גמילה מחיתולים