האם כדאי להעיר לפיפי בזמן שנת הלילה ?

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

04/08/2019 | 12:50 | מאת: אלה

האם כדאי להעיר את בתי בת ה3 במהלך הלילה להטיל שתן, כדי למנוע הרטבות בלילה?

04/08/2019 | 20:02 | מאת: דנה מצר

היי אלה, אני לא ממליצה להעיר בלילה לפיפי מכמה סיבות: 1. בתך לא זוכרת שהערת אותה ולקחת אותה לשירותים, היא לא באמת ערה. 2. ברגע שאת עושה פעולה כזו מה שקורה בעצם זה שהאחריות על הפיפי שלה הופכת להיות אחריות שלך ובנוסף הגוף מתרגל לשעה קבועה, במידה ותפספסי אפילו בכמה דק' תגיעי ותראי מיטה רטובה. יכול להיות שבתך עדיין לא מוכנה להיות בלי חיתול בלילה. מציעה לבדוק האם כל לילה יש הרטבה או שיש גם בקרים שהיא קמה יבשה על מנת להבין האם זה פיזיולגי או התנהגותי או שפשוט היא עדיין לא בשלה. מומלץ לפני השינה חצי שעה 40 דק' לפני שהולכים לישון לא לשתות. כמובן ששתייה באמצע הלילה לא מומלצת ואם היא שותה - אז סביר שיהיו הרטבות לילה. אשמח לענות על עוד שאלות. בהצלחה דנה

מנהל פורום גמילה מחיתולים