השפעותיו של טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

13/12/2020 | 14:21 | מאת: שי

שלום! מהן ההשפעות המיטיבות, אם בכלל, של טיפול בתא לחץ על האטת תהליכי ההזדקנות?

שי שלום. לתא לחץ השפעות מוגבלות למדי, וגם הן זמניות בלבד. אמנם במחלת האמודאים לתא הלחץ אין תחליף אבל פרט לכך הוא לא נתגלה כמחולל פלאים בהליך ההזדקנות, וגם השפעותיו המתונות למדי על התפקוד הקוגניטיבי בקשישים הן בנות חלוף. מעבר לכך אלה יש לזכור כי מדובר בטיפול טרחני ביותר הכרוך במספר רב של ביקורים. אם רצית לשאול על השפעותיו על העור, הרי שהן כמעט ולא קיימות אם בכלל. בברכה ד״ר אודי בר

17/12/2020 | 21:51 | מאת: שי

תודה רבה!

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות