באיזה גיל מתחילים להופיע קמטים?

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

22/10/2020 | 23:42 | מאת: מיריאל

נכון שזה אינדווידואלי ותלוי בהמון גורמים, אבל בממוצע, באופן כללי, באיזה גיל בדרך כלל מתחילים הקמטים, ומה הכי מומלץ לעשות כדי להמנע מהם (ככל האפשר)? אני בת 25 ומאוד מוטרדת מהנושא לאחרונה... אשמח לכל פיסת מידע שתוכל לעזור.

23/10/2020 | 00:58 | מאת: מיריאל

שכחתי לציין שסוג העור שלי מאוד רגיש, לדעתי הוא רגיל- לא ממש שומני, לא ממש יבש. ואני בהירה עם נמשים אבל לא נחשפת לשמש כמעט בכלל

28/10/2020 | 01:31 | מאת: מיריאל

ואני לא מעשנת, לא שותה, אוכלת בריא, שותה הרבה מים, וכו. אשמח לקבל עצות ממך מה אפשר לעשות כדי למנוע כמה שיותר את הקמטים העתידיים

מיריאל שלום. ובכן שאלת שאלה אשר התשובה המלאה עליה תשתרע על פני עמודים רבים. ״כיצד למנוע קמטים?״ אם נתיחס אלייך ספציפית וזאת ללא התיחסות לתורשה ונטייה להתקמטות הורים, הרי שנצין שככל הנראה צבע עורך הוא 1. הווי אומר, אינך מוגנת משמש כלל, בגלל שאין כמעט מלנין בעורך. כך שההמלצה הראשונה היא כמובן להמשיך ולהימנע משמש. מעבר לכך, ממליץ לעיין במאמרי אודות ״עשרת תוספי התזונה החשובים ביותר לעור״. בנוסף, אם את משתמשת במימיקה רבה בהתנהלותך עם קהל, שקלי להתחיל לבצע טיפולי בוטוקוס כבר כעת על מנת למנוע חריצת קמטי ההבעה בפנייך ומעבר לכך הטיפול היחידי המומלץ ביותר על מנת לעכב הופעת סימני גיל בצעירים הוא טיפול בליזר פרקציונלי. גם על כך תוכלי לקרוא בהרחבה בכתבותי בנושא. בברכה ד״ר אודי בר

מיריאל, ככלל קמטי המניפה מצידי ההעיניים עלולים להופיע כבר בשלהי שנות העשרים, והקמטים העמוקים הראשונים להופיע הם הקמטים הנאזולביאליים שמצידי האף המופיעים כבר בגיל 34 בד׳כ. לקראת גיל 40 מתחילים להופיע קמטי המריונטה בזויות הפה התחתונות. כמובן שקמטי זעף ומצח תלויים בהבעות פנייך האופייניות לך. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות