נטילת חומצה היאלורונית בבליעה

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

19/10/2020 | 12:39 | מאת: קרין

שלום, האם לנטילת חומצה היאלורונית בבליעה יש אפקטיביות? כלומר, האם יש בכוחה להשפיע על העור ולהוסיף לו תכולה של החומצה?

קרין שלום. אכן מזה מספר שנים קיימים תוספי תזונה המבוססים בלעדית על חומצה היאלורונית, או כאלה המשלבים אותה יחד עם מרכיבים נוספים כגון קולגן או גלוקוז אמין. למרות כי בתיאוריה לפחות אין בכך כל הגיון בגלל פירוקה במערכת העיכול הרי שמחקרים מוגבלים וכן שביעות רצון של צרכנים מעידים על יעילותה במיוחד בכל הנוגע למפרקים. המלצתי היא לבחור תוספים אחרים בטרם את מתנסה בחומצה היאלורנית בבליעה, כאלה אשר יעילותם היא מוגמרת וברורה. אמליץ לך לקרוא את מאמרי אודות ״עשרת תוספי התזונה החשובים ביותר לעור״ באתר שלי, או ב-ynet. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות