סו פלמטו לחיזוק השיער

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

05/06/2020 | 11:44 | מאת: ניר

היי ד"ר בר היקר, הבנתי שסו פלמטו הוא מעין התשובה הטבעית לפרופסיה וכמו פרופסיה מסייע לחסום את האנזים 5-אלפא רדוקטאז - האנזים שממיר את הטסטוסטרון ל- DHT שגורם לנשירה. שאלתי, אם אני מתכוון ליטול תמצית סו פלמטו בכמוסות על בסיס יומיומי, על כמה מיליגרם ביום תמליץ לי כדי שיהיה אפקט מקסימלי ודומה לזה של פרופסיה? כמו כן, האם יש שעה ביום מומלצת לקחת, לפני/אחרי אוכל וכו' תודה רבה ניר

שלום ניר. לצמח הסו פלמטו אכן תפקיד הדומה לפרופסיה בעיכוב האנזים 5-אלפא רדוקטאז, והוא אפילו עושה זאת במנגנון יעיל יותר מאחר ומעכב את שני איזו האנזימים ועושה זאת בעיכוב בלתי תחרותי( מנגון עיכוב יעיל יותר). עם זאת מינונים מדויקים יש לקבוע על פי ריכוז המרכיבים הפעילים בכל תוסף. אמליץ להתבסס על הוראות היצרנים השונים, אם ברצונך לטפל בעצמך ללא פיקוח. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות