טיפול טבעי לאוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

17/05/2020 | 23:08 | מאת: מירי

שלום, האם ויטמין K2 יכול להוות תחליף לטיפול בפרוליה במקרה של אישה בת 90 שעדיין לא החלה בטיפול לאוסטאופורוזיס? או האם קיים טיפול טבעי אחר? אני מוטרדת מתופעות הלוואי של פרוליה וגם מהגברת הסיכון לזיהומים בתקופת הקורונה. תודה.

מירי שלום. ויטמין k2 אינו יכול להוות תחליף לתרופה לצערי. עם זאת, אם את חוששת מתופעות הלוואי, למרות שאינן מובהקות ואינן בהכרח מעלות הסיכון לחלות בקורונה, את יכולה להמתין בביטחון עוד מספר שבועות עד להתבהרות מצב הפנדמיה. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות