טיפול בפידמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

23/02/2020 | 14:04 | מאת: שירן

היי ד"ר בת 36 סובלת מכתמי פיגמנטציה עקב הריונות וחשיפה לשמש (בצעירותי) מרגע הופעת הכתמים נמנעת מחשיפה לשמש ומשתמשת בקרם הגנה 50 בחורף מטפלת בלייזר כתמי שמש מתבהרים אך כתמי הריון עדיין נשארים פחות או יותר באותו המצב מה אתה ממליץ ?

שירן שלום. הסרת כתמי פיגמנטציה לאחר הריום עלולה להיות מייגעת ומחייבת הקפדה קבועה על הימנעות מחשיפה ישירה לשמש במהלך הקיץ בשעות החמות עם או בלי מסנן קרינה(!). יתכן והטיפול הטוב ביותר לבעייתך הוא דווקא שימוש ביתי בתכשירים ביתיים מתקדמים, או שילוב של לייזר פרקציונלי וטיפולי ipl. כמו גם שוב מאוד להפחית גירויי עור ודלקות. מוזמנת להגיע להתיעצות על מנת לבחור בטיפול המתאים ביותר. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות