מהי שגרת הטיפוח הממולצת לשמור על עור הפנים?

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

27/08/2019 | 15:05 | מאת: מורן

שלום דוקטור אודי אני בת 28 מקפידה לשטוף את הפנים להשתמש בפילינג בקרם לחות וקרם הגנה . רציתי לדעת אם יש עוד מוצרים הכרחים לגילי כדי לשמור על העור? ואילו מוצרים אנטי-אייג’ינג אני חייבת להתחייל להשתמש? סרום ויטמין c וקרם עיניים זה מספיק ? תודה רבה !!

מורן שלום. חבל שלא ציינת את סוג עורך ואת גונו, עם זאת שיגרת ניקוי בוקר וערב המסתיימת במריחת תכשיר לחות, לצד אקספוליאציה (פילינג גרגרים/חומצות) מתונה בהתבסס על מרקם עורך ועוביו, בשילוב תכשיר עיניים וכמובן קרם הגנה מדי בוקר-היא מסגרת טיפוח מאוזנת בהחלט לגילך. לא הייתי ממליץ להתחיל שימוש בפפטידים וגם לא בסרומים קוסמטיים עשירים הם יגרמו להתפחת העור והפנים. עם זאת, נוגדי חמצון תמיד מועילים, כך שבהחלט ניתן לשלב פעם ביום (!) בטרם השימוש בקרם ולאחר הניקוי בסרום ויטמין סי . במהלך החורף או אם עורך חש ביובש לעיתים ניתן להחליף מדי פעם את תכשיר הלילה בשמן פנים קליל כגון שמן מרולה. בברכה ד״ר אודי בר

02/09/2019 | 02:54 | מאת: מורן

דוקטור תודה רבה על המענה ! סוג העור שלי מעורב , שומני רק באזור האף , ללא אקנה ודק . מעונינת להתחיל בחומצות , באיזה חומצות אפשר להתחיל ? ובאיזה אחוז?

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות