הזרקות באזור המחשוף והצוואר

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

04/04/2019 | 18:00 | מאת: אפרת רון

שלום האם ניתן להעלים בהזרקות בלבד קמטים בצוואר ובאזור המחשוף ?כמה זמן זה מחזיק מעמד? בנוסף אשמח לדעת במידה ועושים הזרקות מתחת לעינים באזור הסנטר הצוואר והמחשוף ולאחר מכן יורדים במשקל האם תהיה השפעה על התוצאה? האם יש תופעות לוואי להזרקות באזורים המוזכרים מילה?

אפרת שלום. אכן ניתן באמצעות הזרקת חומצה היאלורונית המתאימה לכך, להחליק קמטוטים על גבי צואר ומחשוף. עם זאת, יש לדעת כי באמצעות טיפולי לייזר פרקציונלי ניתן להגיע לשיפור ניכר יותר במרקם העור במחשוף ובצוואר, וכן לשפר באופן ברור את מוצקות העור בנוסף. טיפולי ההזרקה בצוואר שהיו פופולאריים מאוד במרפאתי הוחלפו מזה כבר בטיפולי ליזר עם תוצאות טובות יותר ופחות אי נוחות . מעבר לכך, טיפולי המילוי מתחת לעיניים והסנטר בד׳כ אינם משתנים עם הפחתת משקל. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות