מתי מומלץ לבצע מתיחות?

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

24/03/2019 | 17:18 | מאת: טליה

שלום ד׳ר בר האם אתה ממליץ על ביצוע מתיחות לפני אימון גופני או רק לאחריו?

שלום טליה. אם גילך הוא מעל ל-25 את בהחלט יכולה לבצע מתיחות לפני אימון..וגם בלעדיו לפעמים. למעשה מתחילת גיל העשרים כדאי לבצע מתיחות על בסיס יומי מאחר ועם העלייה בגיל רקמת החיבור בגופנו נוטה להתקשח והגידים מתקצרים. תרגילי מתיחות גם משפיעים על השרירים במנגנון של פרופיוספציה ושמירה על התקשורת הבריאה בין המוח ורקמת השריר. בברכה ד״ר אודי בר נ.ב. כמובן שבקרב מתחילים יש לתרגל מתיחות בהדרגה

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות