טיפול יעיל לצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

24/03/2019 | 17:03 | מאת: רינת

שלום וברכות לפורום החדש, רציתי לשאול האם לדעתך יש טיפול יעיל באמת לצלקות אקנה? אני כבר בת חמישים אוטוטו ורואה לזוועתי את כל הצלקות הולכות וגדלות? יכולך להיות שהחטטים מחמירים עם הגיל? תודה

רינת שלום. אכן צלקות אקנה ישנות מגיל הנעורים נוטות להחמיר עם הזדקנות העור ולאו דווקא להיעלם עם השנים. הטיפול היעיל ביותר הקיים כיום בעולם להחלקת צלקות אקנה הוא באמצעות טיפולי לייזר פרקציונלי. מדובר בסדרת טיפולים שאינם מחייבים אלחוש ואינם כרוכים בהחלמה . בברכה ד"ר אודי בר

30/04/2019 | 11:02 | מאת: אסנת

אני בת 52 וגם סובלת מצלקות אקנה. לא עלה על דעתי שהצלקות אכן מחמירות עם הגיל ועכשיו מובן לי למה זה נראה יותר נורא מבעבר. עשיתי טיפולי לייזר בעבר אך זה לא עוזר כפי שמבטיחים. שאלתי האם התכשירים שניתן לרכוש ממך דרך האתר, יכולים לטשטש אפילו במעט?

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות