ציפורן חודרנית נער אוטיסט בן 14

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

18/03/2024 | 10:00 | מאת: ניר

שלום, בני נער בן 14 עם אוטיזם וקושי בשיתוף פעולה, סובל לאחרונה מציפורניים חודרניות בבהונות הגדולות. כרגע יש דלקת ומקבל אנטיביוטיקה. האם יאלץ לעבור ניתוח בהרדמה כללית, והאם הפתרון הניתוחי הוא ארוך טווח? תודה!

שלום רב, ציפורן חודרנית ללא קשר לרקע רפואי במידה ויש מצב שחוזר על עצמו ולא נפתר בטיפול שמרני בסוף יסתיים בניתוח שיהיה חד פעמי ויפתור לצמיתות את הבעיה. רק שההבדל יהיה כנראה, שיצטרך הרדמה כללית כי יתכן והוא לא יאפשר הרדמה מקומית. מקווה שעזרתי לך, את מוזמנת להגיע אלי למרפאה במידה ויעלה הצורך. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו"ר איגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה