טיפול יבלות כף רגל דרך לייזר

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

09/01/2024 | 06:58 | מאת: paul

לבת שלי - בת 27 יש הפנייה להורדת יבלות בלייזר בכך הרגל - אפשר אצלך דרך כללית מושלם או הראל ? פול - מעגן מיכאל

שלום רב, אינני מקבלת דרך קופות חולים רק באופן פרטי, צריך לברר אל מול חברת הביטוח לגבי החזר על ייעוץ אצל פודיאטר. ממליצה לפנות אלינו ישירות 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו״ר אגודה הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

שלום רב, ממליצה להתקשר למרפאתי 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה