פטרת בכף הרגל + ציפורן

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

06/01/2024 | 13:12 | מאת: רון

היי כולם, אני סובל מפטריות חוזרות ונישנות בכף הרגל ובבוהן מזה כמה שנים, משחות כבר לא עוזרות כי הפטריות עמידות אליהן (ניסיתי כל משחה) לכן התחלתי לקחת כדורים - TERBINAFINE HCL 250MG TAB ובנוסף משלב משחת ליימסיל באופן חיצוני פעם ביום. התחלתי את הטיפול לפני חודש ועוד אין תוצאות. חשוב לציין שאני במילואים עם נעלים סגורות במהלך היום, מישהו יודע מתי אני אמור לראות שיפור עם הכדורים או שיש המלצה אחרת? 🙏🏼

שלום רב, את השינויים תתחיל לראות רק 3 חודשים אחרי שהתחלת טיפול, נדיר לראות לפני. הסבלנות משתלמת 😉. שבוע טוב ושמור על עצמך, בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה