תוצאות Urea באמצע טיפול בטרבינפין

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

25/12/2023 | 16:33 | מאת: יקי

היי, תודה מראש על המענה אני מטופל בטרבינפין מזה חודשיים לטיפול בפטרת הציפורן. עשיתי היום בדיקת דם כמדי חודש, והיה תוצאה של Urea 16.8 הבנתי שזה קשור לתפקודי כבד האם זה אומר משהו? זה קשור? עלי להפסיק בטיפול? שוב תודה מראש

שלום רב, בדיקת UREA בודקת את רמת החנקן בדם המעיד על תפקוד כליות, ונכון גם שה UREA בדם הוא תוצר מטבולי של חלבונים בכבד. עליך לבדוק מה היה בבדיקת דם לפני, האם הערך עלה משמעותית, ואם כן עליך להיוועץ עם הרופא המטפל. יתכן ונכון לעשות הפסקה של חודש לחזור שוב על הבדיקה ולראות אם יש שינוי, חודש לא יקלקל את הטיפול שנעשה עד כה. בהצלחה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

25/12/2023 | 18:44 | מאת: יקי

תודה על המענה הפוך הערך צנח משמעותית בבדיקה קודמת היה 33.5 וכעת 16.8

מנהל פורום פודיאטריה