ציפורן ברגל שמאלית עבה עקב פטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

02/11/2023 | 19:06 | מאת: יוסי

אני מטופל בכדורים טרבינפין תוצרת חוץ ועבר לי כל הפטריות בציפורניים ברגל וביד רק נשאר לי הציפורן הבוהן עבה גדילה לא נכונה עדיין נגועה אם אפשר לצלם ולשלוח

שלום רב, מכיוון שאינני מכירה את הציפורניים לפני הטיפול ולא את ההיסטוריה שלך, ממליצה לשלוח לרופא המטפל גם הוא בחו"ל למייל, כך אני עושה עם מטופלי, אני חושבת שהייעוץ שלי לא מלא בהינתן שלא נפגשנו בעבר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה