אני סובל כבר שנים מהרדמות בכף הרגל הרדמות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

29/10/2023 | 21:35 | מאת: יחיאל

כבר למעלה משמונה שנם אני סובל מהרדמות בכף הרגל בין בעמידה ובין בהליכה. עשיתי בדיקות עצביות, הולכת חשמל mri

שלום רב, יש כאן המון מרכיבים חסרים, גיל? רקע רפואי? תוצאות של בדיקות עד כה? ממליצה להגיע לנוירולוג או לקבוע פגישה מסודרת אצל פודיאטר, מאוד קשה לתת אינפורמציה כך משום שלהרדמות יכול להיות מספר גורמים. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה