הבוהן עדיין נפוחה ואדומה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

17/10/2023 | 20:57 | מאת: אמילי

היי, הפדיקוריסטית הוציאה לי את החודרניות לפני כשבוע, טיפלתי כל יום: פעמיים ביום מים עם סבון/סודה לשתייה ולאחר מכן מרחתי סינטומצין. שמתי גם מעט צמר גפן מתחת לציפורן כדי שלא יצמח שוב. עבר שבוע הכאב עבר אבל ועדיין אין שיפור משמעותי באודם ובנפיחות. האם זה תקין?

שלום רב, התשובה היא, לא, זה לא תקין. גשי לפודיאטר בבקשה, או רופא משפחה למשחה אנטיביוטית. אם אין הטבה, לא רופא עור ולא כירורג לגשת לפודיאטר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים . יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

18/10/2023 | 15:27 | מאת: אמילי

תודה על המענה. האם סינטומצין נחשב למשחה אנטביוטית או שיש אחרת שהיא טובה יותר? הייתי אצל רופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה שלוקחים דרך הפה וגם זה לא עזר.

מנהל פורום פודיאטריה