ציפורן שנשברה.... אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

20/08/2023 | 00:55 | מאת: מוריה

שלום דוקטור פניתי אלייך כאן על שבר שיש לי בציפורן שלא יכולתי להוציא. עכשיו קיבלתי מכה קלה והציפורן נשברה, יורד קצת דם ויש צד שהייתי צריכה קצת למשוך אז גם קצת כואב.. עכשיו החלק העליון של הציפורן שבור ויש לי ציפורן מהאמצע.. האם יתכן והציפורן תצמח אל תוך הבשר או שהציפורן מעצמה מתרוממת וצומחת כרגיל? יש צורך לחטא או שאין משהו מיוחד לעשות? תודה

שלום רב, חיטוי תמיד טוב, ולא לגעת כרגע הציפורן אמורה להסתדר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה