כנראה אקזמה לא בטוחה שההבחנה נכונה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

16/08/2023 | 11:25 | מאת: מיואשת

מזה כמה חודשים סובלת מקילופים חתכים ממש דם בכל אצבעות כף הרגל הימנית ובמיוחד בין האצבעות של כף רגל ימין. לאחרונה רואה שזה מופיע גם בשתי כפות הידים ובאצבע אחת מרגל ימין. רופא עור שראה לפני כחודשיים אמר שמדובר באקזמה ורשם משחת אלוקום שלא עוזרת. מלבד ריח מאוד חריף וגירוד בלתי פוסק יש ממש מים וכל העור נראה פתוח איך כדי לטפל והאם בכלל כדי לחבוש את כל האצבעות ?

שלום רב, נשמע כמו אקזמה, אולי צריך להוסיף קורטיזון, ממליצה לחזור לרופא עור לשאול. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה