שבר באמצע הציפורן....

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

09/08/2023 | 16:31 | מאת: מוריה

שלום דוקטור אשמח לעזרה יש לי שבר באמצע הציפורן בבוהן שממש נראה כאילו צומחת ציפורן ומעלה עוד חתיכת ציפורן אך ניסיתי לרומם קצת את החלק השבור ולא נראה שיש ציפורן כפולה.. נראה שיש בציפורן קצת פטריה. אציין שעשיתי ניתוח של ציפורן חודרנית לפני כבערך חצי שנה בשתי הרגליים וראיתי בשתיהן כבר אז שיש סוג של סדק אך לא התייחסתי כי חשבתי שזה מהניתוח אבל עכשיו כמו שציינתי באצבע אחת זה ממש התרומם. אי אפשר לתלוש כי לא כל הציפורן בחוץ. מה ניתן לעשות?

שלום רב מוריה, שאלה מאוד קשה, ראשית כי הציפורן לא לנגד עיני ואני לא כל כך מצליחה להבין מאיפה מתחיל השבר, שנית, שבר יכול להיות תוצאה של דברים שונים וגם פה אני לא רוצה להיכנס לזה משום שלזרוק אופציות באוויר בלי שאני מבינה ואת מבינה מה זה סתם יבלבל אותך. לכן צר לי שאני לא באמת עונה לך על השאלה, ממליצה לך להגיע למומחה ציפורניים פודיאטר/רופא עור להראות את הציפורן כדי לקבל תשובה נאותה במדויקת. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה