תלישת ציפורן בבוהן הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/07/2023 | 18:37 | מאת: ארי

בבוהן הרגל הימנית קיבלתי מכה חזקה בציפורן והיא ממש התרופפה ונשארה מחוברת רק בשורש, הלכתי לכירורג והוא אמר לי שהיא תיפול או שהוציא אותה לבד בבמקלחת, הוצאתי אותה לבד אך נשארה חתיכה ממש קטנה מחוברת שאינני מצליח להוציאה כי היא ממש חצי בתוך העור, האם זה בעיה לגדילת הציפורן בעתיד?? תודה!

שלום רב, אין שום בעיה, הציפורן תצמח טוב בכל מקרה. היא תגרור איתה את החתיכה שנשארה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה