כאבים מסביב לבהונות....

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

11/07/2023 | 12:51 | מאת: מוריה

שלום דוקטור לפני כחצי שנה עשיתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית ב2 הרגליים בשני הצדדים ולאחר החלמה עברו לי הכאבים. לאחרונה, התחילו לי לחשוב שוב פעם הצדדים בשני האצבעות.. אציין שאני בקושי גוזרת את הציפורן ואין סיכוי שזה מגזרה לא נכונה.. האם יתכן ששוב חוזרת לי הציפורן החודרנית? מה לעשות? אם אפשר לשלוח לך תמונות אודה לך מאוד מאוד כי יש לי עוד הרבה

שלום רב, חשוב במקרה כזה להסתכל מקרוב ועל מספר פרמטרים כמו הנעלה, פדיקור, הובי כמו ספורט וכדומה. קשה מאוד מתמונה לזהות את הבעיה, חייבים פנים מול פנים . ממליצה להגיע לפודיאטר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה