אגודלים שהתנפחו מסביב לציפורן עם פטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

08/07/2023 | 16:45 | מאת: יוגב

היי יש לי פטרת בציפורני הרגליים כבר כמה שנים שעכשיו מטופלת אצל קוסמטיקאית רפואית והציפורניים נראות הרבה יותר טוב אבל כל מה שמסביב לאגודל נראה נפוח,לפני כן ממש בהתחלה של הפטרת העור שמסביב היה אדום וחם אבל זה כבר לא הצבע מסביב יותר כהה ורק נשאר נפוח מסביב לאגודלים(בלי תחושה חמה או הרגשה מיוחדת) ובקצה העליון של האגודל העור נפוח וכמו מפריע לציפורן להמשיך בצורה ישרה ולהגיע עד הסוף כמו ציפורן רגילה.מה אפשר לעשות?חסר עצות

שלום רב, עליך להפסיק כל טיפול שאת עושה ובטח אצל פדיקוריסטית. ולגשת או לפודיאטר או רופא עור. אין ביכולתי לייעץ לך בלי לראות קליניקה. בהצלחה , קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה