פטריה בציפורניים..........

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/06/2023 | 18:11 | מאת: אפרת

סובלת כמה זמן מציפורניים צהובות . הלכתי לרופא עור פעם ראשונה נתן טיפות אגיספור ואמטריקס. אחרי חודש הלכתי פעם שנייה לרופא אמר רק אגיספור. עכשיו יש רווח בין הציפורן למטה כאילו שבור . מה לעשות?

שלום רב, נראה כי הייתה שם טראומה, כמובן בלי לראות קלינית מאוד קשה להגיד שאני צודקת, הכי נכון לעשות בדיקה מיקולוגית משטח ישיר ותרבית לבקש מרופא משפחה בקופת חולים ולחזור עם התשובות לרופא עור או פודיאטר ומשם להתקדם. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

22/06/2023 | 18:31 | מאת: אפרת

עשיתי בדיקה אצל אחות בקופת חולים . חזרתי אל רופא העור אמר שאין פטריה . אבל נתן לי אגיספור טיפות . לא היה מוטרד מזה שהראיתי לו את הציפורן ששבורה למטה. הרווח הוא למטה בציפורן לבשר . מה לעשות ?

מנהל פורום פודיאטריה