לא רואה שינוי בפטרת הצפורן

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

16/04/2023 | 12:39 | מאת: שמואל

נסיתי לוסריל כמו כן מלא לקים לפטרת עכשיו התחלתי כדורים אבל לא רואה שינוי יכול להיות עקב זה שהזנחתי שנים יש לי פשוט כמו גוש נגוע מעל כל צפורן האם יש משהו עוצמתי באמת לטיפול חיצוני מקביל לכדורים שיתן כח לכדורים לפעול טוב נסיתי כבר חומץ ואבקת סודה ושמן עץ התה האם יש משהו יותר חזק תודה

שלום רב שמואל, האם נעשה בדיקה מיקולוגית לפני הטיפול התרופתי? המפתח להצלחת הטיפול התרופתי (שהוא ללא ספק הכי יעיל) הוא לדעת את סוג הפטרת שלך. לכן ללא מיקולוגיה יש בעיה לתת לך תשובה. משום שיתכן ואתה לוקח את התורפה הלא מתאימה לפטרת. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com קרולין צמח פודיאטרית

16/04/2023 | 17:03 | מאת: שמואל

עשיי דגימה מקולוגית ונתנו לי טארבינפין ולא רואה שינוי

מנהל פורום פודיאטריה