נעילת נעליים אחרי ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

30/03/2023 | 21:51 | מאת: מוריה

שלום, לפני כ5 וחצי שבועות עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית, המקום לא כואב אבל כן רגיש ויש גלד שחור שכתבת לי בשאלה אחרת שזה לא מפריע אבל העניין הוא שניסית לנעול נעל לכמה דקות והציפורן עצמה כואבת ולא הצדדים המנותחים. האם זה בסדר? בכל זאת להשים נעל?

שלום רב, גלד יכול להפריע כמעט כמו ציפורן, אין בעיה עם נעליים סגורות, ממליצה להמשיך לטפטף פולידין נוזלי ולחכות שהגלד ייפול, אז ירד הלחץ. אם יש כאבים במקומות שאינם אזור הניתוח אז יש לבדוק אותם באופן פרטני. חג שמח, בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה