עלייה באנזים עקב טרבינאפין

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

29/03/2023 | 17:24 | מאת: יוני

שלום אני לוקח טרבינאפין כבר 3 חודשים וכמעט ונעלם לי כל הפטריה ברגליים הבדיקות הראשוניות שעשיתי היו תקינות אבל עכשיו אנזים אחד יצא לא תקין שם האנזים: ALT-(gpt) תוצאה - 46 האם אני אמור להפסיק ולהרוס את כל מה שעשיתי עד עכשיו או שאפשר להמשיך עוד חודש עד שיעלם לגמרי ?

שלום רב, מציע לך לחזור שוב על הבדיקה ואם התוצאה גבוה לגשת לרופא המטפל ולהיוועץ איתו ( לא להמשיך על דעתך). בברכה וחג פסח שמח, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים , יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה