אחרי ניתוח ציפורן חודרנית.

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

27/03/2023 | 22:45 | מאת: מוריה

שלום, לפני 5 וחצי שבועות עברתי ב2 הרגליים ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית, כיום האזור לא כואב אבל כן עדיין רגיש, מסביב לציפורן יש שחור (הבנתי שמדובר בקרישי דם). כמעט ולא מדמם בכלל, האם אפשר לחזור להשים גרב ונעל? אם לא, מתי?

28/03/2023 | 16:09 | מאת: מוריה

אשמח לתשובתך❤

שלום רב, נראה כי המקום החלים, גלד כבר לא אמור להפריע, את יכולה לנעול נעליים סגורות. רגישות זה אישי מאוד יכולה להיות רגישות תקופה ואז הכל יעבור. פסח שמח, בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

29/03/2023 | 08:59 | מאת: מוריה

ניסיתי אתמול להשים גרב ולנעול נעל סגורה, הציפורניים קצת כואבות בתוך הנעל, בכל זאת להשים נעל? הכאב לא יזיק?

מנהל פורום פודיאטריה