ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

05/03/2023 | 17:00 | מאת: מוריה

שלום, לפני כשבועיים עשיתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית וביום ראשון שבוע שעבר הוצאתי את התפרים. המקום לאט לאט מחלים וכואב בעיקר במאמץ (זה לעצמו תקין)? ברגל אחת יש קצת נפיחות וכשנוגעים זה מרגיש קצת מלא.. סוג של שלפוחית כזו, אציין שסיימתי 7 יימים של אנטיביוטיקה.. האם זה מצב תקין? משהו שיתפוצץ מעצמו?

שלום רב, נשמע תקין לחלוטין, יקח עוד שבוע עשרה ימים והדברים יתחילו להסתדר. החלמה מהירה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה