ניתוח אחרי ציפורן חודרנית..

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

01/03/2023 | 18:02 | מאת: מוריה

שלום, עשיתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית ב2 הרגליים לפני כשבועיים וביום ראשון האחרון הוצאתי את התפרים. עדיין כואב לי קצת (לא ברמה שצריך משכך כאבים), שורף בעיקר בהליכה, וישיבה/שכיבה ממש מרגיעים את האזור ואני לא מרגישה כלום, יש לי עדיין דם, האזור מפריש נוזל כזה שקוף (לא מוגלתי, עשיתי תרבית) ויש כחול.. נראה כמו מכה יבשה.. האם זה תקין לדעתך? הייתי אצל המנתח ביום ראשון והוא טען שהכל בסדר.

שלום רב, אכן הליך ההחלמה שלך נשמע תקין. כל פצע אחרי ניתוח מפריש הפרשה , כל עוד אין הפרשה מוגלתית סמיכה אלא דימום או הפרשה שקופה זה בסדר. החלמה מהירה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה