הסרת חבישה לאחר טיפול בציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

27/02/2023 | 16:53 | מאת: מיכל

שלום, הבת שלי עברה הבוקר טיפול בציפורן חודרנית אצל פודיאטור. מתי היא יכולה להסיר את החבישה? כמה זמן לוקח עד להחלמה מלאה של האצבע?

שלום רב, מה הבת שלך עברה? עקירה ? הסרה חלקית? טיפול שמרני? מה חומרת המצב? האם הפודיאטר שטיפל לא אמר לכם מה המשך טיפול בבית? לא כתב כלום? אני פשוט לא יודעת מה התשובה הנכונה, תלוי בפעולה. שמרני היום או מחר בבוקר . כירורגי בדרך כלל יומיים. והמשך טיפול בבית לא יודעת מה להגיד. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה