ניתוח לציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

23/02/2023 | 12:24 | מאת: מוריה

שלום, ביום חמישי שבוע שעבר עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית ב2 הרגליים. היום הלכתי להחליף חבישה והאחות אמרה שהמקום נראה נפוח ושיש לבן כזה (כמו שיש אחרי מקלחת על העור). שלחתי למנתח תמונות והוא אמר שזה בסדר. האמת שהיא הלחיצה אותי והייתי רוצה לשמוע את דעתך גם, האם זה בסדר? טבעי שיש את הלבן? אציין שבאמת הרגל עם הלבן כואבת יותר מהשניה

23/02/2023 | 12:30 | מאת: מוריה

ובאופן כללי, אני כבר שבוע אחרי הניתוח.. יש הקלה משמעותית בכאבים אבל עדיין כואב ואני משתמשת במשככי כאבים. זה תקין?

שלום רב, למעשה הלבן הזה נקרא מסרציה, וזה תוצר של רטיבות, מהתחבושת, ופצע. ברגע שהפצע יתחיל לנשום אויר ויהיה פחות חבוש הצבע הוורדרד יחזור. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

אחרי שבוע להמשיך עם משככים אומר שמשהו לא טוב, לא אמורים להיות כאבים כלל, אולי רגישות. ממליצה לחזור לרופא מטפל ולהיוועץ עימו. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

23/02/2023 | 19:00 | מאת: מוריה

המקום תפור בגלל שהרופא חפר מאוד.. זה עדיין לא מסביר את הכאבים?

מנהל פורום פודיאטריה