ציפורן מעובה לאחר טראומה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/02/2023 | 17:59 | מאת: ענבל

שלום, לאחר טראומה קשה לבוהן הציפורן נפלה. כעת צומחת ציפורן חדשה אחד היא מעובה שתיים קשה לה לצמוח היא דוחסת את הבשר וזה יוצר לחץ וכאבים בבוהן. מה ניתן לעשות ?

שלום רב, במצב שכזה עליך להגיע לפודיאטר, אין שום דרך בה אוכל לייעץ לטיפול בייתי משום שעיבוי וחדירה של ציפורן לעור זה לא לטיפול בייתי. מה שכן אוסיף זה שנראות שכזו שכיחה אחרי מכה והיא עלולה להשאר קבועה גם אם יש טיפולים תומכים. צריך לראות את הציפורן כדי לתת תשובה מדוייקת יותר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. יו״ר איגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה